Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Invite-AV

videoproducties en verhuur van audiovisuele apparatuurPhoenixstraat 56
2611AM Delft

Telefoon:

06-17140481

Fax:

015-2136653

E-mail:

Website:

http://www.invite-av.nl

KvK:

27242731

Specialiteiten:
Advies over en verhuur van beamers, HD-camera's en audioapparatuur

Bedrijfsomschrijving:
Invite-AV is een non-profit bedrijf dat zich richt op de kleinere videoproducties met name voor en van theatrale projecten en voorstellingen. Daarnaast verhuurt Invite-AV faciliteiten en materiaal voor het maken en presenteren van broadcast-quality videoclips, documentaires en (HD)DVD's.

Social Media

Invite-AV heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Zeer onvriendelijk in het contact. Wilde dat ik al mijn gegevens eerst digitaal opstuurde. Beetje vreemd. Meestal laat je een kopie van je gegevens achter wanneer je de spullen komt ophalen. Dat was nog tot daar aan toe. Nadat mij was verteld dat de spullen beschikbaar waren, werd een dag van tevoren de opdracht gecanceld. Op het laatste moment naar Kamera Express gereden. Ben daar zeer vriendelijk ontvangen. Moest een borg van 700 euro betalen. Dat was verder geen probleem. Voor mij was het belangrijkste dat mijn project door kon gaan en dat is gelukt!
door: Martijn op 15/8/15


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.